sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Olen hamsteri


Olen lähes koko elämäni ollut hamsteri. Pidän tavaroista. Erityisalueeni on erilaiset uudet ja vanhat astiat. Onneksi tässä vaiheessa hankkimisen rima on aika korkealla ja mikä tahansa kippo tai kuppi ei löydä enää tietänsä Laurilaan. Viimeksi ostin Tampereelta yhden kipon ja ostoon oli kaksi perustetta: 1. Se oli alennuksessa/tarjouksessa 2. Ennestään meillä oli viisi samankokoista ja erikuvioista kippoa ja tarvittiin (?) kuudes, kun aikuisiakin on kuusi. No, ehkä perusteet hieman ontuvat, horjuvat ja ovat läpinäkyviä...  Mutta olen hamsteri ja pidän tavaroista. 

2 kommenttia:

  1. Täällä exhamsteri, sillä lopetin keräilyn;) Kuka niistä jaksaa pyyhkiä pölyjä ja sitten en halua kodistani mitään vitriinikaappien kokoelmaa. Ihailen muiden kokoelmia ja tyydyn itse nyt keräämään vain itselleni tärkietä kirjoja sekä elämyksiä.

    Miten sinä et vaikuta ollenkaan rajasi menettäneeltä hamsterilta, vaan minimalistilta...Eihän tuossa nyt mitään liikaa ole. Se oli kauheaa kun keräsin munakuppeja ympäri maailmaa, mutta sitten onneksi siirryin vanhaan Arabiaan ja nyt olen sitten lopettanut. Tai ainakin toivon niin.

    VastaaPoista
  2. Vitriinikaapit eivät kiinnosta ollenkaan, joten ehkä minunkin pitää jossakin vaiheessa rajoittaa... Minimalistiksi en osaa luonnehtia itseäni. Kiitos kommentistasi!

    VastaaPoista