perjantai 29. maaliskuuta 2024

Tipunen, munanen, mämmi ja moni muu!


Eilen tehtiin pääsiäissiivoukset ja haettiin varaston hyllyltä pääsiäiskoristelaatikot. Noidat, puput, tiput ja munat istuvat Laurilan sisustukseen ihan sovussa. Tänään jo syödään mämmiä, mutta tänä vuonna skipattiin yhteispäätöksellä pasha. 
Eilen illalla kävelin kiirastorstaikirkkoon ja nautin siitä, että ensimmäistä kertaa oli taas lenkkarit jalassa. Oli sen vuoksi ihan nummisuutareideneskomainen olo. Kotona sitten oli sauna, glögiä ja hyvä elokuva Viimeinen herrasmies. Höyhensaarille lähdettiin matkaamaan yhdentoista aikaan ja unta riitti vähän yli seitsemään. (Ollaan muuten tehty elämäntapamuutos, jonka mukaan lukuvalon pitää sammua viimeistään kaksikymmentä yli yksitoista ja nukutaan nyt selvästi paremmin. Minä tosin olen antanut itselleni luvan, että kerran viikossa voin lipsua aikataulusta, jos haluan.)

2 kommenttia:

  1. Meilläkin pasha on jäänyt tekemättä jo useampana vuonna kun se on niin tuhtia tavaraa :-) mutta sen sijaan syömme kyllä mämmiä vaniljakastikkeen kanssa ja aina jonkunlainen rahkaherkku on myös tarjolla. Leivonnaisena tai hedelmärahkana.
    Tuo nukkumaanmeno aika helposti venyy kun on hyvä kirja käsissä eikä ole mitään velvoitetta herätä tiettyyn aikaan. Meillä Arttu-kissaherra tosin herättää viimeistään seiskalta joten jos mielii nukkuvansa riittävästi niin paras sammuttaa se lukuvalo ajoissa :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä pashaa on tehty vuodesta -87 alkaen, mutta nyt päätettiin panostaa muunlaisiin ruokiin. Mämmin kanssa on tietysti kermaa…
      Eipähän meilläkään ole yleensä heräämispakkoa, mutta selvästi yöunet on parempia, kun maltetaan lopettaa lukeminen ajoissa.

      Poista