keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Waupäivä!


Näiden lukuisien liikkeellelähtöjen ja kävelykilometrien jälkeen voi kokemuksella sanoa, että joskus kulkee tosi hyvin ja joskus on niitä väkisinlähtöjä eri asteisina. Kaikkein suurin ja hankalin kynnys on ulko-ovella. Kun on lenkkikamppeissa ja sen ylittää, on jo tavallaan voiton puolella. Eilen oli aivan ihmellinen lenkkipäivä! Yhdessä käveltiin reilun seitsemän kilometrin lenkki ja kaikki oli kohdallaan. Olisimme jatkaneet kävelyä vielä pitempäänkin, mutta pari kertaa kuukaudessa on verensokeripäivä ja oli tultava kotiin mittaamaan se tiettynä aikana eli kaksi tuntia lounaan jälkeen. No, illalla tuli vielä hinku lähteä pienelle lähilenkille ja se oli lyhykäisyydestä huolimatta (3,8 km) superhyvä. Ilmassa tuoksui keväältä, tie oli juuri sopiva ja askel rytmikäs. Ihan waupäivä siis!  

Jk. Kuva on lähilenkiltä, mutta ei eiliseltä.

2 kommenttia:

  1. Aika mielettömiä lenkkejä teette, kun kolme ja puoli on lyhyt. Kävely tekee hyvää sekä ruumiille, että ennenkaikkea mielelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävely on meidän juttu, täytyy sanoa. Jossakin vaiheessa teimme luokituksen, jonka mukaan alle 6 km on lyhyt lenkki, 6-12 km keskipitkä ja yli 12 km pitkä. Oi, kun odotan lenkkarikelejä ja pitkiä lenkkejä!

      Poista