perjantai 17. tammikuuta 2020

Huithapelin pelastus


Joissakin asioissa olen käytännöllinen, joissakin taas ihan huithapeli. Huithapeliutta vastaan minulla on onneksi keinoja ja tässä tapauksessa pussukoita. Ilman niitä olisi huomattavasti vaikeampaa löytää  huushollista (matkoista nyt puhumattakaan) aina tietyn aihepiirin tavaroita. Pussukoita tulee vastaan (kuv.) kirppareilla, saan niitä lahjaksi ja joskus ostan itsekin alesta. Tässä kuvassa on juuri kaikkia kolmen lajin edustajia. Alin on lahja ystävältä, keskimmäisen ostin halvennetulla hinnalla ja takimmaisen löysin kirpparilta. Eikä tässä läheskään kaikki, ei todellakaan... 

4 kommenttia:

  1. Näppärä järjestely! Minusta jokaisella naisella olisi hyvä olla penaali käsilaukussa. Löytyisi kynä nopeasti. Itse kuljetan avaimia kahdessa pikku pussukassa. Työavaimet omassaan ja kotiavaimet toisessa. Ruokarahaa vartenkin on oma kukkaronsa. Pussukat on näppäriä ja ihana lahjaidea kelle vaan annettavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja tervetuloa toistekin! Kiva kuulla, että meitä pussukkaihmisiä on...

      Poista
  2. Taas löytyi "samispiirre" meistä :D Alkaa kuule pikkuhiljaa epäilyttämään, josko me jonkun mutkan kautta löydytään samasta sukukirjasta - täytyy käydä sedän luona sitä selailemassa ;)

    Mulla on aina reissussa eri värisiä pusseja, nailonia tms.Yhdessä on puhtaat alusvaatteet ja sukat ja toiseen menee likaiset: kun ovat eri väriset ei tarvi miettiä "onko nää nyt puhtaita vai likaisia". On pusseja kengille ja ruokailuvälineille..
    Ja niin kuin Emäntä sanoi; käsilaukussa on aina penaali:), jossa kynien lisäksi on huulirasva ja särkylääkettä.
    Että kyllä niitä pussukoita meidänkin huushollissa on, yksi jos toinenkin uhri 😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielunsiskoja ainakin, jos ei samassa sukukirjassa olla!

      Poista