keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Vuh vuh!


Tänään on Lemmikkien omistajien itsenäisyyspäivä. Laurilan lemmikit on pehmoeläinrodun edustajia ja villakoiratkin sen verran helppohoitoisia (imurilla pidetään kurissa ja nuhteessa), että vuoden jokaisena päivänä saadaan olla itsenäisiä ja rauhassa. Mutta onnea teille, jotka kuljetatte hihnan toisessa päässä lemmikkejä kelillä kuin kelillä. Meistä ei siihen olisi, vaikka pidämmekin kävelystä...

3 kommenttia:

 1. Mulla sama tilanne, löytyy I-haardrokkari ja Suksipäinen Kasi. Tahtoisin kovasti niin kissan kuin koirankin vaan pitäisi sen tähden muuttaa kun ei tähän saa ottaa ja tämänhetkinen pesä on ehdottomasti paras asunto missä koskaan olen asunut. Sijainti on loistava, ok-talon yk ilman ok-talon velvollisuuksia ja tilaa enenmmän kuin tarvitsen ja siihen nähden halpa vuokra. Missään ikinä ole asunut näin kauaa.
  Mutta kun tahtootahtootila tarpeeksi kauan mulla päässä ränkyttää niin kyllähän se muutto on edessä. Samalla vaihdan kyllä maalle, teidän suuntaa olen pitkään miettinyt, vähän länteen olis hyvä, tai sit pohjoiseen...siis tosi ylös.
  Kuten kommentin pituudesta näkyy, asia myllää alitajunnassa ja pompahtaa heti kun joku sanoo vuh, hau tai kurrr, miauu;)

  VastaaPoista
 2. Koiran tahtoisin minäkin, mutta kun tahtoisin oikean koiran - en taskukoiraa. Vaikka naapurissa oleva leikkikoiran näköinen Pepe onkin aivan syötävän suloien, niin en silti.
  Koiralla pitää olla tilaa ja vapaus ja siksi meidän pitäisi asua maalla; kaukana kaukana pohjoisessa niin kuin Sus'kin sanoi (oiskohan meillä sama korkeus?) tai sitten jossain Pohjois-Karjalassa tai Kainuussa - keskellä ei mitään.

  Siksi varmaan mun lemmikkeinä on nuo pöllöt tuolla vitriinissä ja vähän siellä sun täällä.

  Tiesitkö muuten, että Iso-Britanniassa saa pitää pöllöä lemmikkinä, mutta sitä ei saa enää vapauttaa takaisin luontoon, vaan siitä on pidettävä huolta koko sen loppuelämä? Harry Potter kuumeen jälkeen ihmiset otti paljon pöllöjä lemmikeiksi ja sitten kun se ei enää ollutkaa kiva, niin... niistä tuli vähän niin kuin kesäkissoja :(
  Iso-Britanniassa on useampia lintutarhoja, vähän niin kuin pöllöjen (ja haukkojen ja kotkien) vanhainkoteja, joihin näitä hylättyjä pöllöjä on koottu ja joissa niistä pidetään huolta. Siskon ja lankomiehen kanssa 6 vuotta sitten sellaisessa käytiin.
  Lemmikkipöllön vapaaksi päästämisestä - siis jos jää kiinni - saa isot sakot ja pahimmassa tapauksessa voi joutua vankilaan.

  Ihan oikein, meilläkin pitäisi olla kunnon rangaistukset eläinten kaltoin kohtelusta, eikä vain mitään soo-soo, nyt et saa vähään aikaan ottaa uuttaa marsua kun olit ilkeä, soo-soo..

  Mutta siis tarkoitus ei taaskaan ollut paasata, vaan... no, oikeastaan toivottaa hyvää LEMMIKKIEN itsenäisyyspäivää, sille olisi enemmänkin tarvetta ;)

  VastaaPoista