sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Heräämisiä on elokuvan nimi


Kevät ja kesä tietää yleensä heräämisiä aikaisemmin kuin talvella. Aika säännöllisesti herään kuuden pintaan ja tunnen nukkuneeni riittävästi. Herätyskello on meillä ollut viime ajat vajaakäytöllä - vain tosi aikaisina pakkolähtöaamuina se laitetaan kaiken varalta toimimaan.
Eilen aamulla kävelin yhdeksän aikaan kuvan jylhässä keskisuomalaisessa puumaisemassa. (Kahta minuuttia vaille tunnin lenkki teki hyvää päälle ja jaloille, kun luvassa oli päivällä virsikirjatyöpäivä ja sen monet musiikkitoiveet.) 

4 kommenttia:

 1. Ei ainuttakaan taloa tahi autoa, autuus=)

  VastaaPoista
 2. Siitä rakkauslukosta vielä: Mariskan - Liekki -videossa hän päätyy tuolle sillalle mikä on stadissa. https://www.youtube.com/watch?v=F6RBNnIseDE
  Biisi on kyllä kerrassaan upea paketti, hieno alakuloinen melodia, upea sanoitus suhteen loppumisesta. Bändisoitinten valikoima on mielenkiintoinen, kuin entisaikaan tanssibändeissä, rummut, basso ja koskettimet, eikä kitaraa laisinkaan!!
  Klarinettisoolo (mikäli nyt tunnistin oikein soittimen) sopii biisiin upeasti. Ja vaikka onkin iskelmän oloinen niin komppihan on napattu hiphopista ja basson soittaminen vain eka tahdissa ihan loistava veto.
  Eli vaikka biisistä ei tykkäisi, on se muusikolle rakenteellisesti ja tekniseltä toteutukseltaan kiinnostava, kokeellinen, hieno<3
  Kuunteleppas jos ei jostain syystä ole osunut aiemmin korvaan.

  VastaaPoista