perjantai 5. toukokuuta 2017

Ottamuksia 11


Valokuvien räpsiminen ja napsiminen on nykyään niin vaivatonta, että kaikilla mahdollisilla vempeleillä tulee ikuistettua kaikkea mahdollista kaiken mahdollisen (ja mahdottoman) varalta. Niin kävi tämänkin kuvan kanssa, joka on Reinolla otettu ja sitten Steven arkistoon siirretty. Aika hieno pelto tai mikätuonytonkaan! Uusien alkujen aikaa, uutta kasvua odottamassa, täynnä toivoa. Eipä aikaakaan, kun se on kokonaan vihreä. Jos muistan, tulen kesällä uudestaan samoille huudeille ja otan vertailukuvan...

2 kommenttia:

 1. Kannattaa käyskennellä tuon pellon laitamilla useasti, sillä on tosi hauskaa katsoa valokuvasarjaa samasta paikasta otettuna.

  Olen ottanut yhdestä pellon keskellä olevasta puusta kuvaa useamman vuoden ajalta. Peltoa oli tosi kivaa seurata varsinkin, kun siinä aluksi vielä viljeltiin viljaa. Nyt rikkaruohopeltona se ei ole yhtä kaunis, mutta hauskasti se kuitenkin muuttaa viikko toisensa perään väriä ja olomuotoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellolle on kolmensadan kilometrin matka, joten kovin usein ei tule kuvattua, mutta kesällä nyt ainakin. Ideasi on tosi hyvä!

   Poista