sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Imuroitko neljä kertaa päivässä?


Eilen seurasin puolihuolimattomasti kahta peräkkäistä telkkariohjelmaa. Ensimmäinen kertoi ihmisistä, joilla oli huushollit niin täynnä tavaraa, että kulkeminen tavarakasojen keskellä oli jo taiteenlaji. Toinen sitten oli ohjelma ihmisistä, joita siivouskärpänen oli päässyt puraisemaan hieman enemmän kuin yleensä. (Vai mitä sanotte siitä, jos lattiat imuroidaan NELJÄ kertaa päivässä? Tai sohvasta, jolla ei saa istua ja sohvatyynyistä, joihin ei nojata ja joita siitä huolimatta saatetaan pöyhiä KOLMEKYMMENTÄ kertaa päivän mittaan...)
Eihän kumpikaan noista ääripääkäyttäytymisistä ole tervettä eikä normaalia. Oikeastaan jälkimmäinen ohjelma osittain yhdisti nuo, kun siivoojat tulivat pelastamaan (?) hamstraajien koteja ja muutamassa päivässä hävittivät tai yrittivät hävittää jätesäkkikaupalla tarpeetonta tavaraa. Loppu hyvin, kaikki hyvin - annettiin katsojan ymmärtää.
Meilläkin on paljon tavaraa, mutta meillä pääsee vielä kulkemaan vaivattomasti. Silti luulen, että tuhannen tavaran poistokkiprojekti voisi olla taas parin vuoden jälkeen ajankohtainen kevään ja kesän mittaan... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti