sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Vanha kapinallinenEn halua kangistua kaavaan enkä sopia muottiin. Haluan säilyttää itsessäni ainakin hitusen verran kapinallista nuorta  - vai onko niin, etten tähän asti ole vielä ehtinyt/uskaltanut olla nuori kapinallinen ja nyt olenkin sitten vanha kapinallinen... Joka tapauksessa juuri nyt rakastan pieniä ja keskikokoisia seikkailuja. Kaikkea ei tarvitse suunnitella eikä miettiä eikä puntaroida valmiiksi. On kysymys heittäytymisestä ja sukeltamisesta. Sitä on vanhan kapinallisuus.

6 kommenttia:

 1. Jokainen saa onneksi olla oma itsensä, vaikka sitten se vanha kapinallinen.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Olen samaa mieltä, että jokainen saa olla sellainen kuin on...
   Taidan jättää tällä kertaa tuon arvonnan väliin, kun Kastehelmi ei oikein ole minun makuuni.

   Poista
 2. Munkin pitäisi oppia ns. heti....siis ettei tartte suunnitella etukäteen, vaan voi vaikka lähteä samassa jonnekin päin !!
  Mulla on se vika onkohan se vanhaakapinallista.......pitää suunnitella pari viikkoa aiemmin esim matkaa, mitä otan mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä usein pakkaan repun tai laukun vasta lähtöaamuna tai edellisenä iltana, joten en kovin pitkään suunnittele. Nopeat lähdöt onnistuvat ja se juuri on hauskaa! Onneksi minulla on mies, joka on yhtä valmis nopeisiin siirtymiin...

   Poista
 3. "Jos jokin unohtuu, niin lainataan tai ostetaan periltä. Tai ollaan ilman."
  Olin just viikonlopun tädin luona isolla kirkolla ja jätin tarkoituksella kotiin kaikki tukan väkerrysaineet ja pyyhkeet yms. Pakkasin osan tavaroista vasta edellisenä iltana ja loput vasta lähtöaamuna ja oikeastaan vain sen mitä oletin tarvitsevani: vaihtovaatteet, lääkkeet, hammasharjan ja ripsivärin ;)
  Ja siltikään ei kaikki tavarat mahtuneet enää eilen takaisin tullessa matkalaukkuun!!! Kummallista..... Oisko syynä ollut se Ikeassa käynti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen saman huomannut, että paluumatkalla tavaramäärä jotenkin vie enemmän tilaa laukussa kuin menomatkalla... No, onneksi kuljetan aina mukana muutamaa kangaskassia, joten hyvin pärjätään!
   Yllättävän vähillä varusteilla pärjää, jos/kun haluaa...

   Poista