lauantai 9. heinäkuuta 2016

Toisena lomapäivänä naturistirannan naapurissa


Eilen kertyi askelmittariin yli kaksikymmentäyksituhatta askelta. Jänismatematiikalla tosi paljon ja kilometreinäkin reilut kuusitoista. Koko päivän oli joko pilvipoutaa tai ihan aurinkoista. Ei yhtään sadepisaraa.
Aamupäivällä vesibusseiltiin Pihlajasaareen. Siellä viivyttiin kaksi ja puoli tuntia, kun käveltiin poluilla, teillä ja hiekkarannalla ja kiivettiin kallioilla. Eväsmansikoita syödessä ihmettelin, miten näin lyhyen matkan päässä (kymmenisen  minuuttia Merisatamasta) on paikka, jossa ollaan kuin maalla. 
Palattiin urbaaniuteen ja käveltiin ruokapaikkaan. Pjazzan mahtavat pizzat täyttivät vatsat ja kyllä meillä kaikilla olikin jo kova nälkä...
Seuraavana kohteena esikoisella ja minulla oli Taidehalli ja siellä Tom of Finlandin näyttely. (Tiettävästi Touko Laaksonen ei ole sukua, vaikka mielelläni noin extralahjakkaan taiteilijan omisinkin Laaksosten sukuun!) Esikoisen kanssa oli mukava kulkea Taidehallissa ja yhdessä vakuutuimme hienosta näyttelystä. Ai Weiwein töitä kävimme katsomassa yhdessä galleriassa, poikkesimme Hietalahden torin kirpparille, kävimme ruokakaupassa ja kävelimme Tehtaankadulle. Muutaman tunnin huilaus ja vielä eväsretkelle Kaivariin. 
Illalla myöhemmin sopivan aivoton elokuva (Freaky Friday) ja sitten unten maille koko porukka. On ihanaa, kun perheeseen kuuluu loistotyyppejä!

Jk. Pihlajasaaressa on todellakin naturistiranta. Yksi trivia triviaihmisille. 

2 kommenttia:

  1. Tulipa paljon askelmittariin lukemaa. Meillä satoi eilinen päivä koko ajan, pihalla ei siis tullut oltua yhtään.

    VastaaPoista
  2. Helsingissä paistoi niin, että onnistuin käräyttämään nenänpääni... Tänään Myyrmäessä myös aurinko paistaa!

    VastaaPoista