sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

On hyvä olla juuri nyt


Viimeinen lomapäivä tältä erää menossa. Nukuin puoli yhdeksään. Kävin uimassa. Nyt olohuoneessa soi Matti Johannes Koivu (tämän loman luottolaulaja) ja syön aamupalaksi ruisleipää tomaattikuormalla appelsiinimehun kera. Mies tekee korvapuustitaikinaa. Lelut on kerätty koreihin ja laitettu pikkumiehen omaan hyllyyn. Koko ajan puhutaan, kuinka pikkumies teki sitä ja tätä ja ikävöidään jo nyt, vaikka eilen illalla vasta äitinsä kanssa lähti.
Etukäteen ajattelin loman aikana lukevani paljon, katsovani monta elokuvaa. No, joitakin elokuvia katsoin ja paria kirjaa luin. Kävin tosi monessa hyvässä taidenäyttelyssä ja kävelin kymmeniä ja taas kymmeniä kilometrejä, sain syödäkseni hyviä ruokia (mm. nyhtökauraa, pinaattikeittoa, kukkakaalipaistosta) ja kahvilla tuli käytyä hyvissä kahviloissa. 
Onnistunut loma rakentuu ja muodostuu monesta asiasta. Tämä loma muodostui rakkaista ihmisistä, uusista kokemuksista, jatkuvuudesta ja seikkailuista. On hyvä olla juuri minä ja juuri nyt, viimeisen lomapäivän aamuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti