tiistai 12. heinäkuuta 2016

Taimiostoksilla


Loma on sitä, että voi lukea vaikka yömyöhään asti tai aamuunkin. Tai ei lukea yhtään mitään minään aikana vuorokaudesta. Aloitin iltamyöhällä Virpi Hämeen-Anttilan kevyehköä romaania, jonka olen lukenut aikaisemminkin, mutta ei se haittaa näin lomalla. Kolmisenkymmentä sivua myöhemmin oli pakko pitää nukkumisen mittainen tauko kahdesta syystä - ensinnäkin nukutti ja toiseksi koin jotakin myötähäpeää, kun kirja oli nykyajan hiljavaltosta ja nyyrikkiä yhdistettynä. Sujuvaa tekstiä, mutta ei juuri muuta. Saa nähdä, palaanko tänä iltana tai päivänä siihen vielä...
Eilen olin taimiostoksilla. Pidän erittäin paljon tekstiilisuunnittelija Aini Vaarin kuoseista Coronna, Puutarha, Olga ja Taimi. Eilen siis viimeksi mainittua löytyi alesta. 

2 kommenttia:

  1. Lukeminen tavallaan koukuttaa, varsinkin kun alkaa lukemaan mielenkiintoista kirjaa illalla. Luetteva on loppuun asti vaikka kello olis kaksi yöllä ja silmät unihiekkaa täynään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle käy aina joskus niin, että huomaan pitäneeni kirjaa auki pitkän aikaa samalta aukeamalta... Silloin viimeistään on laitettava kirja yöpöydälle ja sammutettava yövalo!

      Poista