maanantai 1. kesäkuuta 2015

Toukokuu päättyi kahdella elokuvalla


Eilen katsoin kaksi elokuvaa. Ensimmäisenä oli Philomena, josta olin kuullut paljon hyvää. Kuulopuheet osoittautuivat oikeiksi ja elokuvassa säilyi mahtava ote loppuun asti. Sopivasti uskontoa, sanakäänteitä, eri kulttuurien vaihtelua, hyvät näyttelijät - tosin alussa ajattelin, että Steve Coogan ei sovi tuohon rooliin, mutta sopi kuitenkin. 
Saunan ja iltakaakaon (eipä siis kangistuta kaavoihin, että iltaisin juotaisiin aina teetä!) jälkeen katsoin Love Storyn ja ajattelin, että tuskin nenäliinoja tarvitsen, vaikka nyyhkyleffasta onkin kyse ja olen sitä joskus kyynelsilmin muutamaan kertaan katsonutkin. En tarvinnut. Onkohan minusta vanhemmiten (nyt 56) tullut kyyninen ja kalsea? Elokuva oli lattea, lälly ja näyttelijäsuorituksetkin vähän niin ja näin. Tosin yllätyin positiivisesti siitä, että Ali MacGraw hallitsi monta ilmettä, sillä Sodan tuulet -sarjassa hänellä oli niitä enää kolme jäljellä...
Jos olisin Oikea Elokuvakriitikko, pitäisi minun tietenkin antaa arvosanoja tai pisteitä. No, annan joka tapauksessa. Philomenalle 9,5 ja Love Storylle 6. Keskiarvoksi siis tulee 8-. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti