perjantai 2. toukokuuta 2025

Physalis peruviana


Vapunjälkeiselle aamulle jäi vielä karviaiskoisoja eli tutummalta nimeltään ananaskirsikoita. Muistan, kun aikanaan Kuopuksen pöydässä oli kuvan erikoisuuksia ja opimme ihmetellen uuden ruoka-aineen. Aina silloin tällöin ostamme nyt sitten itsekin näitä Hyväntoivonniemen karviaisia. Nam!


4 kommenttia:

  1. Outoja ovat,nimen olen kuullut mutta en maistanut. Mukavaa perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä maistamaan! Hyvää perjantaita - ai sekö päivä tänään on… 😊

      Poista
  2. Näyttää tutulta, mutta siihen se jääkin. En siis ole maistanut. Kivaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa joskus kokeilla! Hyvää viikonloppua! 👍

      Poista