maanantai 21. toukokuuta 2018

Lähtisitkö kanssani Multialle?


Eilen ylitimme itsemme. Sen jälkeen kun tulin virsikirjatöistä kotiin, oli aika pakata reppuun vesipullot ja vähän evästä ja kypäröidä päänsä. Suuntana oli naapurikunta, joka tuntee nimen Multia. Sovittiin ennen lähtöä, että käydään sitten vain siinä neljäntoista kilometrin päässä kääntymässä, jos tuntuu liian rankalta koko reissu. Ja sitten lähdettiin!
Menomatkalla pari kilometriä juuri ennen tuota mainittua varasuuunnitelmakäännöspaikkaa tuntui kaikkein rankimmalta. Pieni tankkaus kuitenkin auttoi ja päästiin perille. Mies jäi ajokkien luo ja minä hain kaupasta jäätelöt ja kolmioleivät. Syötiin eväät kahdessa paikassa eli puistossa ja hautausmaan rannalla. Ei ollut kiirettä mihinkään ja ilma oli juuri sopiva.
Paluumatka sujui nopeammin ja helpommin kuin meno. Yhden pysähdyksen taktiikalla tultiin. Perillä oltiin joskus iltakuudelta. Aikaa kului tuossa 54,3 kilometrin ajamisessa kahta minuuttia vaille kolme tuntia. 
Ollaan joskus takavuosina tehty muutaman kerran tuo reissu, joten ihan neitsytmatkasta ei ollut kyse. Hieman jo ehdittiin suunnitella pitempää reissua sitten joskus...

2 kommenttia:

  1. Pyörimisretki!! Wau! Näitä oli tarkoituis tehdä mut kun varastettiin pyörä talvella enkä ole saanut uutta aikaiseksi...nyyh...itsesääliksi meni taas....;D

    VastaaPoista