lauantai 12. lokakuuta 2024

Syksyreissunen Kotoseen


Tiistaiaamuna pakattiin Goljattiin reput ja kassit ja suunnattiin kohti Kotosta. Menomatkalla haettiin kolmilitrainen hanatonkka Pöytyältä. (Myssyfarmin kylmäpuristettu luomurypsiöljy on maailman parasta!) Hakureissu ajoitetaan meno- tai paluumatkalle ja on yleensä vuosittainen tapahtuma.
Kotosessa kirpparoitiin, käveltiin, väisteltiin sadetta ja osuttiin sateeseen. Iso sateenvarjo oli ruokakauppareissullani lähes koominen kapistus, kun siitä sai pitää kaksin käsin kiinni ja näinkin iso ihminen meinasi lähteä tuulen ja varjon mukana lentoon. Mies kävi sillä aikaa parissa taidenäyttelyssä. Torstaina saatiin Kuopus meille kaveriksi ja kävelimme päivällä kaupungille kahville. Isä ja lapsi kiertelivät taidenäyttelyissä, minä shoppailin mm. lasinaluset (kts. kuva) ja muuta pientä. Tulin kaupungilta ensin ja hain lähipizzeriasta meille perhelätyn, joka meni kuin kuumille kiville.
Eilen sitten lähdimme paluumatkalle ja haimme Kuopuksen lempikaupasta mm. satakaksikymmentä kiloa savea ja muita aineksia ja tavaroita, joista en ollut koskaan kuullutkaan. Vietiin tavarat ja Kuopus työhuoneelle ja sitten jatkettiin kahdestaan matkaa Laurilaan, jossa oltiin illalla uupuneina, mutta reissuseen tyytyväisinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti