lauantai 2. heinäkuuta 2022

Kesäotsikkoja 1


Eilen luin Kettulassa vanhoja lehtiä sillä idealla, että pinot matalammiksi ja luetut lehdet kierrätykseen. Aina välillä räpsin Hermannilla muutaman puhuttelevan otsikon talteen. Jospa tässä kesän mittaan niitä muutaman jakaisin omien tulkintojen/ajatusten ryydittämänä… 
Eli siis vastaan nyt otsikon kysymykseen. Mukavuudenhalun (laiskuuden), tiedonhalun (uteliaisuuden), elämänilon ja seikkailumielen. Joitakin jo näistä tunnistankin Esikoisessa ja Kuopuksessa, Ykkösessä ja Kakkosessa. Eli haluaisit voi olla muodossa tiedät… 


4 kommenttia:

  1. Tuo teksti pisti miettimään ,enkä kyllä keksi mitään. No , kaksi pojista on perinyt siisteyden tai paikkojen siistinä pitämisen.

    VastaaPoista
  2. Luin tämän pientä vaille unen tuloa, mietin vastausta kysymykseesi, kun Mursu kömpi omalle puolelleen ja kysyi mikä hymyilyttää. Kerroin ja vastasin samalla, että TIEDÄN kyllä mikä piirre minulta on Pojalle peritynyt 😊 "Miksi tehdä ajoissa mitään, minkä voi jättää viime tippaan". Eli kyllä sen vielä ehtii..
    Minkä HALUAISIN periytyvän - se on empatiakyky. Itselläni sitä mielestäni on ja Mursunkin kommentista näin päättelin, kun hän sanoi, että se on jo kyllä siirtynyt.
    Toki myös sarkastinen ja suvussa kulkeva huumorintaju 😉☺️

    VastaaPoista