maanantai 7. marraskuuta 2016

Ylimääräinen päivä


Toissapäivänä ajattelin, että seuraava päivä on jotenkin ylimääräinen päivä. Siltä tuntui vielä aamullakin, kun jotenkin oli jo yksi sunnuntai ollut ja toinen lähes samanlainen peräkkäinen  melkein  käyttämättä. Silti (tai siksi) päivä käynnistyi jotenkin hitaasti. Aamupäivään kuului toisella elokuva, toisella torkut oranssin peiton alla. Päivällä päästiin kuitenkin ulos, kun sanoin, että päiväkahvia ei ole luvassa ilman kävelylenkkiä... Tehtiin melkein viiden kilometrin lenkki osin tuntemattomassa maastossa eli syysseikkailulla oltiin!
Iltaan kuului erittäin hyvää uunilohta, saunomista, verhojen vaihtaminen olkkariin, kahden tunnin elokuva (Vain enkeleillä on siivet, 1939) ja kannullinen teetä töysäläispipareiden ja aurajuuston kera. Elokuvan aikana otin uuden lankakerän ja noudatin saamaani neuvoa (eli lankaerän isommasta reiästä löytyy pää helpommin ja lanka juoksee paremmin). Se toimi ja aloitin huiputuspalmikkosukkaa hyvillä mielin... 

2 kommenttia:

 1. Kuulostipa mukavalta sunnuntailta, iltaan asti :)
  Kiitos kauniista ruusuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavan sunnuntain jälkeen tuli mukava maanantai ja oli tosi kiva mennä töihin... Otan mieluusti toistekin vastaan yhtä hyviä vinkkejä! Ruusupalkalla!

   Poista