lauantai 29. lokakuuta 2016

Lihottaako oranssi?


Olohuoneen pöydällä on usein joku tarjotin ja siinä esineitä. Niin nytkin. Eilen illalla napsaisin tuon kuvan oranssista ja keltaisesta yhdistelmästä. Tänään sitten pysähdyin ajattelemaan värejä enemmänkin...
Olen aina ollut enemmän tai vähemmän iso ihminen. Jostakin vuosikymmenien takaa soi vieläkin mielessäni lause Musta hoikentaa. Ja paskat, ei varmasti hoikenna! Ei ihminen näytä pienemmältä, vaikka olisi kokomustassa asussa! -  Oli aika, jolloin musta oli lähes ainoa värini. Nykyäänkin käytän mustaa, mutta vain yhtenä värinä muiden joukossa. Yhtenä päivänä minua huvitti, kun mies kehui väriyhdistelmääni, johon kuului kirkkaanpunaiset housut, kirkkaansininen ulkoilutakki ja violetti laukku. Kauas on tultu kokomustasta...4 kommenttia:

 1. Mun lempivärini on - yllätys yllätys - punainen! Kesällä varsinkin tykkään kulkea punaisessa ja aina kun kysytään, että minkä väriset vaatteet me tänä vuonna otetaan (Suomi Meloo, viikon tapahtuma), mun vieno vastaukseni on punainen... :)
  Yhtenä kesänä AM huomautti nätisti, että voisitkohan sä joskus pukeutua muihinkin väreihin kuin punaiseen...No, mitäs meni sanomaan, lompakkonsa laihtui :D

  Viime kesänä päätettiin hankkia Suomi Melooseen hupparit - minkä väriset otettais, hmm... Heitin puoliksi vitsinä, että jos vaikka kirkkaan oranssit, arvelin, ettei väri kuitenkaan kelpaa, porukassa kun on suurin osa miehiä ja meitä naisia vain kaksi. Väri meni läpi :D Ja niin meillä oli kirkkaan oranssit hupparit ja niiden kavereina vielä oranssit pipotkin! (Ja ihan yhtä paksu olin siinä hupparissa kuin tummansinisessä "virkapaidassa" sitten melajuhlassakin...huoks...)

  Elämässä pitää olla väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupparit ja pipot ovat varmasti olleet ihanan värikkäitä! Väriä, totta kai, elämässä ja vaatteissa, verhoissa, pöytäliinoissa ja ajatuksissa!

   Poista
 2. Mustaan on kyllä helppo yhdistellä kirkkaita värejä. Kesällä en pahemmin käytä mustaa, olen kirkkaiden värien kannattaja.

  VastaaPoista