perjantai 9. syyskuuta 2016

Testaajien päivä


Tällekin päivälle osuu teemapäivä ja se on Testaajien päivä. Juuri sen vuoksi kuvaksi sopii hyvin kattauskuva, kun meillä testataan kokkauksessa hyvin usein. Ruoka-aineita, reseptejä, makuja. Jotkut reseptit käyvät meillä vain kääntymässä, kun yhden kokeilun ja testauksen jälkeen toteamme, ettei  enää tehdä toista kertaa. Joistakin tulee luottoreseptejä, joihin palataan yhä ja yhä uudestaan. Keittokirjoja ja paistovihkosia on kahden metrin verran, mutta niistä on käytössä melkeinpä vain vege- ja leivontakirjat. Netistä ja lehdistä löytyy kaikenlaisia kiinnostavia juttujs.
Voihan sitä testata kaikkea muutakin. Esimerkiksi hermoja ja kärsivällisyyttä. Suhteen tässä vaiheessa (pian 34 v yhdessä) ei viitsi eikä jaksa eikä halua. 

4 kommenttia:

 1. Mulla on meneillään testi myös. Kun pojat olivat pieniä, ne pyysivät aina parantavia herkkuja kaupasta, jos olivat kipeinä. Eilen kävin testaamassa, josko Pian pulla parantaisi flunssan. Kun ihmeparantumista ei heti tapahtunut, testasin saman tänään Hannin pullien kanssa ;-)

  Mukavaa viikonvaihetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullatestaus kuulostaa herkulliselta!
   Hain kirjastosta muutaman kirjan ja vietän laatuaikaa yksikseni. Mies kotiutuu huomenna tai sunnuntaina.

   Poista
 2. Pitäiskö minun ruveta pullatestaajaksi, kun ne ovat mun herkkuja.
  Mutten rupea, pitää olla pullakiellossa/lakossa :) :)

  VastaaPoista