tiistai 6. syyskuuta 2016

Poika haastoi, äiti voitti


Laurilan Lautapeliyhdistys (LaLa) on ihan rekisteröimätön yhdistys (iry) ja oikeastaan juuri äsken aamujärjellä keksitty. Sen verran sillä kyllä on totuuden kanssa tekemistä, että meillä pelataan aika usein. Kahdestaan ja isommalla porukalla Carcassonnea ynnä muuta. Esikoisen kanssa viikonloppuna oli ruokapöydänkattamisvaiheessa juuri sopiva yhden korttipelin mittainen tauko. Poika haastoi, äiti voitti. 
LaLa aloittaa syksyn myötä taas perinteiset sunnuntaipelit, oletan. Lounaan ja kahvien jälkeen, ennen kuunnelmaa. Ei hullumpaa.

4 kommenttia:

 1. Yritin katsella tuosta kuvasta ennen lukemista, ettei teillä ole Carcassonnea, mutta olihan se - helpotuksen huokaus :D
  Meillä ei ole noin paljon pelejä eikä meillä enää niinkään pelata, mutta ennen pelattiin enemmänkin. Aliasta ja Trivial Pursuitia pelattiin ennen paljonkin. Trivial Pursuitista on tapahtuma, josta kuulen vieläkin - ainakin, jos joskus erehdyn "elvistelemään" tiedoillani...

  Ja Yatzissa mulla on edelleenkin lyömätön ennätys - wuhuu! Itse asiassa Maxi-Yatzissa, ja se on vielä muistaakseni 4 pistettä vaille täydet pisteet, mitä pelistä ylipäätään voi saada :D :D

  Carcassonnea pelataan Pojan kanssa silloin tällöin, AM ei ole siitä innostunut lainkaan. Tylsä. Aliaksessa sen sijaan ollaan AM:n kanssa ihan lyömätön pari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan pelit meillä on Kettulassa eli mökillä. Carcassonne lisäosineen on talviasuttavassa talossa, kun sitä pelataan oikeastaan läpi vuoden.

   Poista
 2. Meilläkin aikoinaan pelattiin paljon. Joskus innostuvat lasten perheet pelaamaan aikuisten kesken, kun lapset on pantu nukkumaan. Se on silloin kun he ovat meillä.
  Kiva pelata porukalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelaaminen on kivaa pienellä ja isommalla porukalla. Kiitos kommentista!

   Poista