lauantai 28. toukokuuta 2016

Potentiaalisen katastrofikokin repliikki/kommentti


Kokkausohjelmista tarttuu joskus mukaan reseptejä, joskus taas sanontoja hyvässä ja/tai pahassa. Kaikkien vakavasti otettavien ohjelmien lisäksi satuin seuraamaan pari jaksoa Katastrofikokki -ohjelmasta, vaikka olenkin sitä mieltä, että pääkokin pitäisi leikata hiuksensa. No, se ei ollut kuitenkaan juju, ei pointti eikä idea. Nasevan repliikin/kommentin satuin yhdestä jaksosta kirjoittamaan Steven muistiinpanoihin. Se tuli niin paatoksella, ettei voinut jäädä huomaamatta...  Koska naiset sitä syö, se ei vaadi pitkää paistoaikaa eli on jotakin humpuukia. Kysymys kuuluukin, mistä ruoka-aineesta puhutaan? Veikkauksia?

8 kommenttia:

 1. Yritin miettiä, mutten keksinyt, en millään. Mikä se pm? Ainoa mikä tuli mieleen oli kana, mutta eihän se se voi olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku kakku tietenkin? Eihän miehet syö kakkua...muka. Vaan kummasti ne häviää.. AM kyllä ihan reilusti välillä sanoo kaupassa, että ostetaan jotain hyvää, kuten esim. suklaahippukakkua.

   Poista
  2. Kysyin apua AM:ltä, ei ollut helppo tehtävä sillekään. Mietittiin, että se on joku kasvis ja hän tuli siihen tulokseen, että se on MUNAKOISO?
   Epäili, että miesten mielestä se on humpuukia, eikä sitä tarvitse paistaa kauaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sen miehen mielestä... Suosittelisin kyllä kokeilemaan Jalotofun kylmäsavutofua ja tästä(kään) en saa mitään provikoita!

   Poista