tiistai 3. toukokuuta 2016

Leskenlehtilenkki


Tänä vapaa-aamuna yllätin itseni ja luultavasti myös kanssaeläjän. Aamukahdeksalta yöpaita vaihtuikin lenkkivaatteisiin, kun päätin lähteä ulkoiluttamaan syntymäpäivälahjaksi saamaani ulkoilutakkia ja itse ostamiani ulkoiluhousuja. (Housujen osto sinänsä oli aika merkittävä episodi, kun en ollenkaan pidä sovituskoppien ahtaista tiloista enkä isoista peileistä ja sitten yhdessä Alan Liikkeessä nappasin kolmet eripaksuiset housut mukaani ja menin sovittamaan. Olin jo varautunut siihen, että liian pieniä ovat ihan varmasti. No, sovitin ensimmäisiä. Sopivat! Sovitin toisia. Sopivat nekin! Sovitin kolmansia. Sopivat! Lopputulema: Ostin kolmet housut, sillä tuollainen tilanne ei varmastikaan toistu.) 
Kävelylenkki oli hyvä. Lenkki ulottui sillalle ja takaisin. Kävin tarkastamassa kevään vesitilanteen. Sitten kotiin, suihkuun ja aamupalalle. Ja bloggaamaan....

Jk. Jaa että miksi otsikkona on Leskenlehtilenkki? En muista, että olisin juuri koskaan nähnyt tien varrella niin paljon leskenlehtiä. Siksi.

3 kommenttia:

 1. Olit onnekas kun löysit samalla sovituskerralla kolmet housut, sillä olen todennut housujen ostamisen usein ylivoimaiseksi. Olisin ehkä itsekin ostanut kaikki kolme tai ainakin kahdet riippuen housujen hinnoista.
  Minkä väriset housut ostit? Rupesi vähän kiinnostamaan... :)

  VastaaPoista
 2. Kolmet mustat housut, Raiskin housuja kaikki. Ihan ohuet, tavalliset ja vähän paksummat.

  VastaaPoista
 3. Ja liike oli Budget Sport! Provikoita en saa... :)

  VastaaPoista