tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kevään näköinen maaliskuu


Maaliskuu pyörähti käyntiin ja minä ainakin olen sitä mieltä, että maaliskuu on kevätkuukausi, vaikka eilisen asiakkaan mielestä vasta huhti-ja toukokuu ovat. 
Lopetimme helmikuun eilen elokuvissa. Täällä maalla käy kuukausittain kiertävä elokuvateatteri ja eilisen tarjontana oli ensin Risto Räppääjä ja yöhaukka ja myöhemmin sitten Tappajan näköinen mies. Olin töissä iltaviiteen, mies toi minulle eväät ja ja sitten monarille seuraamaan, miten Viktor Kärppä seikkailee. Menemme varmasti joskus toistekin Kino Metson näytökseen, niin hyvä juttu tuollainen on meille elokuvateatterittomille pikkupaikkakunnille...

7 kommenttia:

 1. Kyllä nyt on jo kevät! Viime viikolla jo Äidillä käydessä räystäät tippui, piti varoittaa ja sanoa, että kiinnittävät ne paremmin ;)

  Suomessa kevät on maalis-huhti-toukokuussa, mutta jos olisimme esim. Englannissa, siellä olisi kevättä ollut jo kuukauden; helmi-maalis-huhtikuu on siellä kevätkuukausia ja toukokuussa on jo kesä!
  Näin kertoo wikipedia ja siihenhän me luotamme kuin...suomalaiseen kesään ja lämpimään juhannukseen, eikö niin? ;)

  Aurinkoisia kevätpäiviä! (yritän houkutella aurinkoa esille, että olisi kivempi lenkkeillä....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja eilen lauloi talitintti täällä kaupungissakin!

   Poista
 2. Kun kerran sinä, Wikipedia ja minä olemme asiasta yhtä mieltä, on nyt KEVÄT! Titityytä olen myös onnistunut kuulemaan...

  VastaaPoista
 3. Minustakin nyt on kevät! Ja lisäksi olen samaa mieltä siitä, että kiertävä elokuvateatteri on mainio juttu. Ensi kuussa tulee Lymin Äkkilähtö!

  VastaaPoista
 4. No nythän meitä kevään puolustajia on vaikka millä mitalla! Eläköön kevät ja eläköön Kino Metso! (Huomasin sen Äkkilähdön, mietitään...)

  VastaaPoista
 5. Kun ette kerro kenellekään, niin se oli se elokuva, jossa minä olin ystäväni kanssa avustajana :) Kerroin siitä reissusta viime heinäkuussa *virn* En tiedä näkyykö meistä vilaustakaan, mutta jos näkyy, niin varmaankin ihan alussa, kun elokuvan päähenkilö (näin oletan) istuu ystäviensä kanssa ravintolan terassilla.
  Elokuvan trailerissa meitä ei näy, mutta se onkin niin lyhyt pätkä ja kuvattu eri suunnasta.
  Odotan, että elokuva näytetään tv:ssä, että näen olenko päässyt elokuvaan :)

  VastaaPoista
 6. Vau, eipä mulla olekaan muita elokuvista tuttuja! :)

  VastaaPoista