torstai 24. maaliskuuta 2022

Kerron peltirasioista


Tässä  vuosien mittaan olen kertonut riveillä, rivien väleissä ja kuvissa aika paljon niistä tavaroista, joista pidän. Suurin osa jo tietää kyltit, tarjottimet, kirjat, elokuvat, pehmoeläimet, lelut, astiat jne. Entä sitten nämä peltirasiat? Ehkä olen maininnut sivulauseessa, mutta jos nyt olisikin päälauseen vuoro… Peltirasioissa voi säilyttää lähestulkoon mitä tahansa. Yhdessä kulkee matkatessa korvakuulokkeet, yksi hilloaa postimerkkejä Kotosessa ja parissa on perhejouluisin joko kauralastuja tai parmesaanipikkuleipiä. Ja tuo oli vasta ihan pintaraapaisu Laurila-Kotonen -akselilta. Raapaisu riittäköön.

Jk. Kuvan rasiassa on kalanmuotoisia piparminttupastilleja. Se on Kotosessa ja luultavasti kaikki suositellut viimeiset käyttöpäivät on jo historiaa. Ei se mitään, rasia on kiva. Ehkäpä kippaan pastillit seuraavalla kerralla biojätepussiin ja laitan rasian tyhjiltään keittiön hyllyyn…

6 kommenttia:

  1. Peltirasiat, etenkin pienet, viehättää minuakin.

    VastaaPoista
  2. Kaikenlaisia käsityötarvikkeita voi säilöä pieniin ja vähän isompiinkin peltirasioihin.
    Minä sain kaksi vuotta sitten A-nopin tavaroita siivotessa muistoksi hänen äitinsä kauniin peltirasian, joka on ollut alunperin karamelli-/suklaarasia ja tyhjennettyään ompelutarvikerasia.
    Ehkä muistan kuvata sen joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin arvasin, että sinäkin olet peltirasiaihmisiä! :)

      Poista
  3. Hipheihurraa! Löysin juuri blogisi ja liityin lukijoihin. Peltirasioissa on jotain niin viehättävää <3 Minulla on muutamia keittiön yläkaappien päällä koristeena. Yksi on vessassa ja siinä on Nessu-nenäliinoja. Sitten tietty nämä peruspeltirasia eli Elovena-kauraryynirasia <3 Tapaamisiin postausten äärellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun löysit tänne! Peltirasiaihmisiä ei ole koskaan liikaa!

      Poista