maanantai 11. kesäkuuta 2018

Nykyisellä mummumittakaavalla lyhyt reissu


Eilen meillä oli pyöräretkipäivä. Retkeä ennen toki ehdittiin tehdä kaikenlaista muuta kuten kantaa puita ja kastella kukkia, työntää pieniä kottikärryjä ja pientä ruohonleikkuukonetta, kiivetä muutamaan kertaan Kettulan parvelle (ja tulla alas hyvin varovaisesti) ja nukkua päiväunet.
Retki suuntautui vanhalle kirkolle. Vaarin pyörän tarakalle kiinnitettiin lastenistuin ja siinä sitten poika istui tyytyväisenä. (Ja huom, kaikilla meillä oli tietysti pyöräilykypärät.) Välillä piti vaan varmistaa, että mummu tulee siellä takana omalla pyörällään. Perillä tutustuttiin kirkkoon sisältä ja pihan penkillä syötiin eväät. Kirkolta lähdettiin sitten vielä kauppaan pienille ostoksille. Ja sitten takaisin mummulaan. Matkaa kertyi kymmenen kilometriä eli nykyisellä mummumittakaavalla reissu oli lyhyt, mutta parhaita, mitä olen tehnyt. Taitaa olla ihan paras...

Jk. Illalla vielä leivottiin kahdestaan sämpylöitä. Minä tein taikinan ja leikkasin sen palasiksi. Poika taputteli ja muotoili sämpylöiksi. Kivaa oli - ja jauhoja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti