keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Kampasimpukoita ja teekahvia


Jos Gordon Ramsay on oikeassa, on kuvassa yksi haastavammista raaka-aineista! Kampasimpukoita ko. mestarikokki lähettää takaisin, kun niiden paistaminen ei tahdo onnistua. Toinen muka-vaikea on risotto ja sitä ainakin meillä Laurilassa tehdään onnistuneesti. En minä, mutta Mies. Kolmas olisi Wellingtonin pihvi, mutta se ei kuulu meillä listalle.
Viime päivinä meillä on ollut kahvila-ravintola monta kertaa. Tarjoilija on kiikuttanut asiakkaille pieniä kahvikuppeja, joissa on ollut kahvia, teetä, kaakaota tai teekahvia. Myös ruokaa on tarjottu, ainakin ankeriaskeittoa ja jälkiruokana jäätelöä tai leivoksia. Astiat on välillä tippuneet lattialle, mutta tarjoilualttius on ollut ihailtavaa.

Jk. Kuvan nappasin kolmisen viikkoa sitten Ateneumissa.

2 kommenttia:

  1. Nuorena on kokeiltava kaikkea että tietää isona mitä haluaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin! Minullakin oli lapsena leikkimökissä sekatavarakauppa ja en sitten kuitenkaan isona päätynyt kaupan alalle, vaikka tiskin takana olenkin.

      Poista