sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Olen ollut säästeliäs heilojen suhteen


Talousasioissa olen välillä aika huikentelevainen. Toisaalta löysin kirpparilta upouudet housut kahdeksalla eurolla ja tässä kokoluokassa sellaisten löytöjen tekeminen yleensäkin on hyvin harvinaista.  (Vastapainoksi sorruin alennusmyynneissä sitten puseroon ja kenkiin, joiden yhteishinta oli yhdeksänkertainen kirpparihousuihin verrattuna.)
Mutta heilojen suhteen olen ollut hyvin säästeliäs. Sama tyyppi on hengaillut helluntai-, juhannus-, kekri-, vappu-, pyhäinmiestenpäivä- ja laskiaisheilana jo yli kolmekymmentä vuotta läpeensä ja järjestelmä toimii hyvin. Mitäpä sitä hyvää systeemiä muuttamaan... - Heilan kanssa eilen tehtiin fillariretki. Eväinä banskut, vichyä ja suklaata. Retken jälkeenkin viihdyttiin ulkoilmassa vielä monta tuntia. Sitä se juhannus ja kaunis ilma teettää! 

6 kommenttia:

 1. Sinä se oot ollut sitten yhtä säästäväinen kuin minäkin - heilojen suhteen meinaan :D Minä tuon yhden otin, sen jälkeen kun olin ensinäkemän jälkeen sanonut, että "tuota jätkää en kyllä halua nähdä enää koskaan!"
  Se oli heinäkuussa se ja syyskuussa se ihan "virallisesti" kysyi, ruvettaisko oleen. Siitä tulee tänä vuonna 32 vuotta.

  Taas löytyi yhdistävä tekijä :)

  Eikös ne sano, että jokaisella on jossain olemassa kaksoisolento...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee syksyllä hengailun aloittamisesta 34 vuotta eli yhteenlaskettuna 68 vuotta! Mies sanoo, ettei niin voi laskea, mutta uhmaan!
   Yhdistävä tekijä, niinpä niin! Sielunsiskoja, ilman muuta...

   Poista
 2. Säästäväinen minäkin olen heilojen suhteen. Mulla on ollut yli 40 vuotta sama, mitä sitä vaihtamaan ton parempaa en löydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata vaihtaa, kun hyvän on löytänyt... :)

   Poista
  2. Samaa mieltä, mitä sitä hyvää vaihtamaan. Ja aatelkaas mikä homma siinä olis, jos ottais uuden ja se pitäis opettaa tavoille ;) Ei sitä enää jaksais.
   "Just kun on tuon saanut oppimaan niin pitäis vaihtaa, älkää kuvitelkokaan" :D Minä en ainakaan rupea, näin on hyvä.
   Vaikka välillä mökötettäisiinkin.

   Poista
  3. Niin, ei jaksais millään... Ja pieni mökönturkkien paikkaaminen vain puhdistaa ilmaa!

   Poista